Jump to content


Photo

Response Time


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Susanne C

Susanne C

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 09 December 2010 - 06:39 AM

My frustration is reaching the breaking point!

I asked during the web cast on Friday but didn't/can't find a response. My response time when adding pages, publishing doing anything is unacceptable. It takes 30-60 seconds, sometimes more because Firefox times out after 90 seconds, to load a page.

I'm using high speed wireless and I don't have a response time problem anywhere else, just in wordpress.

Does anybody have any ideas on what I need to do?

I've been working for 3 1/2 hours now and have gotten Nowhere due to response time and code not working as expected.

#2 jsiarto

jsiarto

    Active Member

  • O'Reilly Author
  • PipPipPip
  • 61 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago

Posted 09 December 2010 - 09:00 AM

@Susanne C

Can you provide any details about your hosting environment? What host are you using? Can you provide a URL to test and see if it's something local?

I'd be happy to help you troubleshot.

Jeff

#3 Susanne C

Susanne C

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 11 December 2010 - 04:11 PM

QUOTE (jsiarto @ Dec 9 2010, 09:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
@Susanne C

Can you provide any details about your hosting environment? What host are you using? Can you provide a URL to test and see if it's something local?

I'd be happy to help you troubleshot.

Jeff


Thanks Jeff any help would be appreciated.

I am using webhost4life for hosting. The server I am on is running Windows. You can check out my site at
http://www.sweet-sti...DPRESS/wp-admin
username acmeadmin
password acme1bl0g

My system is a Mac OS X 10.5.8 with 2 GHz processor and 4G memory
ATT Uverse highspeed wireless.

My response is fine elsewhere on my website.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users