Jump to content


Photo

Example 17.2


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 hholen

hholen

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 June 2010 - 02:07 AM

I'm experiencing a problem with example 17.2. I've entered the code, and I'm trying to replicate the error message shown in figure 17-2, but instead I keep getting an error telling me that adduser.php can't be found. Removing the reference to adduser.php in the code does not help either.

I suspect that there is an error in the way onSubmit is used, but I can't find it.

Thanks for your help.

#2 hholen

hholen

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 June 2010 - 04:11 AM

nvm, I solved the problem smile.gif

#3 rainestorm

rainestorm

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 11 April 2011 - 03:55 PM

How did you solve it? I'm having the same problem.

nvm, I solved the problem <img src="http://forums.oreill...IR#>/smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="smile.gif" />



#4 Orange Kid

Orange Kid

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 17 April 2011 - 02:30 PM

I'm having this problem as well. I tried both removing adduser.php and changing it to validate.htm and it's still not working.

#5 Orange Kid

Orange Kid

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 18 April 2011 - 05:25 PM

Derp. Never mind. Example 17-3 makes adduser.php.

#6 Sir Graham

Sir Graham

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 10 October 2011 - 02:57 PM

Derp. Never mind. Example 17-3 makes adduser.php.


Yeah, but how do you stop the validation from happening first time the page is displayed? The book says that is a minor tweak but I cannot get it to work ;=((

#7 Ryan Bailey

Ryan Bailey

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 12 February 2012 - 12:03 PM

Did you find the minor tweak? I have the same issue :o(

#8 sinicline

sinicline

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male

Posted 13 April 2012 - 06:24 PM

Tried both removing adduser.php and changing it to validate.htm




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users